Πήγα με κάποιον για ένα βράδυ και τώρα απειλεί να τα πει όλα στον άντρα μου. Δεν θέλω να χωρίσω

1 Μήνας πριν

Η δουλειά μου είναι πολύ απαιτητική και αγχωτική και μου «τραβάει» τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Για να ηρεμήσω λίγο πηγαίνω συχνά μετά το σχόλασμα με άλλους συναδέλφους στο μπαράκι που είναι δίπλα για ένα χαλαρό ποτάκι. Εκεί ένα απόγευμα γνωρίστηκα με ένα τύπο μικρότερό μου, τακτικό θαμώνα (τον έβλεπα σχεδόν κάθε φορά που πηγαίναμε) και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Από την αρχή υπήρχε χημεία ανάμεσά μας. Είναι πολύ ωραίος, έχει χιούμορ και ξέρει να σταθεί σε μια σοβαρή συζήτηση.


Ένα βράδυ επέλεξα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο κοντά στη δουλειά μου γιατί έπρεπε να σηκωθώ πολύ νωρίς για μία παρουσίαση το επόμενο πρωί και ήθελα να αποφύγω το μποτιλιάρισμα αφού το σπίτι μου είναι πολύ μακριά από τη δουλειά μου.


Το βράδυ εκείνο πήγα στο μπαράκι το γνωστό να πιω ένα ποτηράκι κρασί και να ξεφύγω λίγο από το άγχος της πρωινής παρουσίασης και εκείνος όπως κάθε φορά ήταν εκεί. Φεύγοντας έκανα το λάθος να τον καλέσω στο δωμάτιό μου για ένα ποτήρι κρασί ακόμα. Καταλήξαμε να κάνουμε σεξ και πολύ καλό μάλιστα, αλλά επέλεξα να μην το συνεχίσω γιατί είμαι παντρεμένη. Ξέρω ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα, αλλά έτυχε και δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία.

Μετά από εκείνο το βράδυ αποφάσισα να μην ξανασυναντηθώ μαζί του. Το μετάνιωσα, εκείνος όμως με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα και απαιτεί να ξαναβρεθούμε αλλά εγώ δεν θέλω. Όταν του το ξεκαθάρισα έβαλε τα κλάματα και μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και ότι εγώ φταίω για όλα. Με απειλεί μάλιστα ότι εάν τον αφήσω θα τα πει όλα στον άντρα μου και τους συναδέλφους μου.


Έχω αγχωθεί πολύ και φοβάμαι σε σημείο να μη θέλω να βγω από το σπίτι μου. Τι να κάνω;


Θέλω να του δώσω να καταλάβει ότι αυτό που έγινε ανάμεσά μας ήταν λάθος και ότι πρέπει να μείνει εκεί αλλά δεν ακούει τίποτα. Δεν θέλω να μάθει τίποτα ο άντρας μου. Τον αγαπώ και δεν θέλω να χωρίσουμε για ένα στραβοπάτημα.


Ντίνα

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
TAGS κάποιον απειλεί χωρίσω