Κιμαδοπιτάκια, τα ακαταμάχητα

1 Εβδομάδα πριν
Για σπιτική ζύμη θα χρειαστείτε: 600 γρ. αλεύρι μαλακό, 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 1 ποτήρι φρέσκο γάλα, 1 κουταλάκι αλάτιΕκτέλεση: Αναμειγνύετε το αλεύρι με το αλάτι στο σκεύος που θα ζυμώσετε. Ρίχνετε το βούτυρο κομματιασμένο και πλάθετε με τα χέρια (θα γίνει το μείγμα τρίμματα). Προσθέτετε το γάλα σταδιακά συνεχίζοντας το ζύμωμα μέχρι να αποκτήσετε μια ζύμη εύπλαστη που να μην κολλάει στα τοιχώματα. Ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο και κόβετε με κουπ πατ ή το χείλος ενός ποτηριού σε δισκάκια....
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
TAGS Κιμαδοπιτάκια ακαταμάχητα