«Η μητέρα μου με παράτησε στο ορφανοτροφείο όταν ήμουν 7 ετών»: Η σuγκλονιστική ιστορία της ζωής της Dat Lilly

1 Μήνας πριν

Η Dat Lilly είναι μία από τις πιο δημοφιλείς youtubers στην Ελλάδα. Τα βίντεό της έχουν μεγάλη απήχηση χάρη στο έξυπνο περιεχόμενο και το ιδιαίτερο χιούμορ της.


 

Αφηγήθηκε τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της που εύκολα θυμίζει σενάριο ταινίας.


Η απόρριψη από τη μητέρα της, ο εγκλεισμός της σε μοναστήρι σε ηλικία μόλις 7 ετών, ο «παράδεισος» που βρήκε στο ορφανοτροφείο και η τραγική σύμπτωση που της στέρησε την ευκαιρία να ξαναδεί τον πατέρα της σε ηλικία 15 ετών είναι μερικοί μόνο από τους σταθμούς της ζωής της.


Advertisements

«Ήμουν 10 χρόνια στο ορφανοτροφείο . Μπήκα στη Γ΄Δημοτικού και βγήκα 18 ετών. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο σπίτι μου, οι γονείς μου είχαν χωρίσει. Στα 7 αναγκάστηκα να φύγω γιατί μπήκε ένας σύντροφος στο σπίτι που δεν ήταν καλή παρουσία για ένα μικρό παιδί.  Η μητέρα μου έκανε ένα παιδί με τον σύντροφό της. Της ήρθε το ερώτημα ή θα χωρίσεις και θα κρατήσεις το παιδί ή το παιδί θα φύγει και αποφάσισε να μείνουν μαζί και να διώξει εμένα».


«Μπήκα σε ένα ορφανοτροφείο που ήταν μοναστήρι έκατσα εκεί ενάμιση χρόνο. Ήταν άσχημες οι συνθήκες. Ήταν πολύ αυστηρά, πολύ ξύλο, απαγορευόταν να φοράμε παντελόνια.


«Η αδερφή μου με πήγε στο ορφανοτροφείο. Πήγαν κι εκείνες στο ορφανοτροφείο, όταν εγώ μπήκα εκείνες είχαν βγει. Η μητέρα μου δεν ήρθε ποτέ να με δει στο ορφανοτροφείο. Δεν πρόλαβα να της πω όσα ήθελα. Δεν ήξερα πώς να την αντιμετωπίσω, ένιωθα την ψυχρότητά της».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
TAGS μητέρα παράτησε ορφανοτροφείο ετών σuγκλονιστική ιστορία