Τσακισμένη η Αθηνά Ωνάση – Ανατριχιάζει η εικόνα της

Ειδήσεις

Η Αθηνά Ωνάση έχει πολλές φορές υπάρξει σε άσχημη κατάσταση, με την ίδια να είναι τσακισμένη και αυτό να φαίνεται στην εικόνα της.Η «χρυσή» κληρονόμος παρευρέθηκε στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης που τ…

Η Αθηνά Ωνάση έχει πολλές φορές υπάρξει σε άσχημη κατάσταση, με την ίδια να είναι τσακισμένη και αυτό να φαίνεται στην εικόνα της.

Η «χρυσή» κληρονόμος παρευρέθηκε στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης που τελούν υπό την αιγίδα της και όσοι τη συνάντησαν εκεί έμειναν έκπληκτοι από τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, έχοντας νωρίτερα υποστεί οικονομική καταστροφή.

Η Αθηνά έχει χάσει πολλά κιλά με πολλούς να λένε χαρακτηριστικά ότι έχει γίνει «σκιά» του εαυτού της, ενώ κυκλοφορεί η φήμη ότι η κατάθλιψη τη βασανίζει εδώ και καιρό.

Αρκετοί είναι αυτοί που συνδέουν την κακή ψυχολογική της κατάσταση με την προσωπική ευτυχία που βιώνει ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Αθηνά Ωνάση η εικόνα της

Ο λόγος που βρίσκεται σε τραγική κατάσταση

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει το σοκ του διαζυγίου της με τον Αλβάρο. Μάλιστα, για πολύ καιρό φέρεται να ήταν επί 24ωρη επίβλεψη των σωματοφυλάκων της, οι οποίοι ανησυχούσαν μήπως η κληρονόμος προβεί σε κάποια απελπισμένη πράξη…

Ο λόγος του διαζυγίου φέρεται να ήταν ότι ο Αλβάρο πίεζε την Αθηνά να μείνει έγκυος, κάτι που εκείνη δεν ήθελε. Άλλωστε τα δικά του παιδιά, τα θεωρούσε δικά της αφού συνέβαλε πλήρως στην ανατροφή τους. Πολλές ήταν οι φήμες που είχαν ακουστεί εξάλλου και για τον άστατο βίο του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Η χρυσή κληρονόμος φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα πάντως είχε σταματήσει να τρώει, κάτι που φάνηκε και από τις τελευταίες φωτογραφίες που την δείχνουν φανερά αδυνατισμένη. Από την μεριά του ο Αλβάρο, συνεχίζει τη ζωή του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα…

 Πηγη

Μενού