ΥΛΙΚΑ
2 κόκκινες πιπεριές των 250 γραμμαρίων η κάθε μια
2 κίτρινες πιπεριές των 250 γραμμαρίων η κάθε μία
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
300 γρ. χοιρινός κιμάς
150 γρ. λουκάνικο ψιλοκομμένο
120 γρ. ψίχα ψωμιού
50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
50 γρ. τριμμένη γραβιέρα
150 ml γάλα φρέσκο
2 αυγά
1 σκελίδα σκόρδο
1 μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο κατά βούληση
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πλένουμε και στεγνώνουμε τις πιπεριές. Κόβουμε το καπάκι κάθε πιπεριάς σχηματίζοντας ένα είδος καπέλου και τις αδειάζουμε από τους σπόρους. Βάζουμε τα καπάκια από τις πιπεριές σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, ρίχνουμε λίγο λάδι και τα κρατάμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τον χοιρινό κιμά, το λουκάνικο, την παρμεζάνα, τη γραβιέρα, το σκόρδο ψιλοκομμένο, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα αυγά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και επίσης τη ψίχα ψωμιού, στη…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Fevgato.gr – Google News
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >