Στράικερ βαρβάτο δύσκολα θα βρεις κάνοντας οικονομία • NewsPAO

Ειδήσεις


Οι μέρες περνούν και φως στο ορίζοντα δεν φαίνεται για τον σέντερ φορ. Διαβάσαμε ότι η ομάδα θα πάει στα προκριματικά της Ευρώπης με βασικό Ιωαννίδη και κάτω από το ρεπορτάζ στα σχόλια γινόταν κακός χαμός από χλεύη και ειρωνεία.
Δεδομένου ότι αποκλείεται να ψωνίσεις από τα πάνω ράφια όποιον κι αν φέρεις, στοίχημα θα βάλεις. Από αυτά που στο ελληνικό ποδόσφαιρο του 2022 είσαι υποχρεωμένος να βάλεις άπαξ και από την εποχή της πολυμετοχικότητας έχουν να μπουν σοβαρά λεφτά στο σωματείο.
Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Στράικερ που να σου εγγυηθεί 20 γκολ το χρόνο δεν είναι εύκολο να βρεις προσπαθώντας να κάνεις οικονομία – και πέντε εκατομμύρια να δώσεις (λέμε τώρα) μόνο για την αγορά του αυτός που θα πάρεις δεν ξέρεις αν θα προσφέρει, επιπλέον είναι και οι τιμές που έχουν ξεφύγει!
Όπως και να χει μια καλή…

 Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Fevgato.gr – Google NewsΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο >

Ειδήσεις

Διευθυντής ξενοδοχείου ξεμπροστιάζει τους πλούσιους επισκέπτες ««Ερωτικό βοήθημα στη ντουζιέρα, λεκέδες στο ταβάνι» (VIDEO)

Το τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τις πόρτες των πανάκριβων ξενοδοχείων που επισκέπτονται πλούσιοι πελάτες, είναι μυστικό που μόνο ελάχιστοι γνωρίζουν. Ένας από αυτούς…
Ειδήσεις

Ακόμα και η Ναταλία Γερμανού έπαθε πλάκα με την φωτογραφία της Ιωάννας Mαλέσκου…. Εσύ ακόμα να τη δεις;

Η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζει ακάθεκτη τις καλοκαιρινές της διακοπές και ακόμα περισσότερο να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό και τους θαυμαστές της, με τις εντυπωσιακές…