Μιλγουόκι Μπακς: Στο Μιλγουόκι και στους Μπακς θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
Στο Μιλγουόκι και στους Μπακς θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με αμερικανικές πηγές, ο Έλληνας φόργουορντ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του και θα λάβει 1.878.720 δολάρια για τη σεζόν 2022/23.
Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ, που αποτελεί κομμάτι των αναπληρωματικών της ομάδας, θα παραμείνει για τέταρτη διαδοχική σεζόν στο Ουισκόνσιν, στο πλευρό του αδερφού του, Γιάννη.
Στο συμβόλαιο του Θανάση υπήρχε player’s option για τη σεζόν 2022-23, ύψους 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία και ενεργοποίησε, με αποτέλεσμα να ανανεωθεί αυτομάτως το συμβόλαιό του για ακόμα ένα χρόνο με την ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ.
Στα 48 παιχνίδια που αγωνίστηκε την…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Fevgato.gr – Google News
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >