Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει χωρίσει εδώ και σχεδόν έναν χρόνο με τη Ζέτα Μακρυπούλια, με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό να είναι σε μια εξαιρετική περίοδο της ζωής του εσχάτως, με τις επιτυχίες του να συνεχίζονται στα επαγγελματικά.
Ο ίδιος, όμως, έχει έχει γυρίσει σελίδα πλέον στην προσωπική του ζωή και είναι καλύτερα από ποτέ. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με το περιοδικό «Down Town», ο Χατζηγιάννη το τελευταίο διάστημα κάνει «στενή παρέα» με μία τραγουδίστρια -άγνωστη ακόμα στο ευρύ κοινό-, 30 ετών, η οποία εμφανίζεται σε καλοκαιρινό σχήμα της παραλιακής.
Κρατούν… χαμηλούς τόνους
Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και μόλις ολοκληρωθεί η συνεργασία της με την επιχείρηση, θα ακολουθήσει τον Μιχάλη στη θερινή περιοδεία, που θα κάνει με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.
Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του αγαπημένου…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Fevgato.gr – Google News
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >