Συνέντευξη στο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά” και στη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η διακεκριμένη φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη.
Η Ολυμπία Κρασαγάκη που πρόσφατα φωτογράφισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου και μάλιστα χωρίς εκείνη να φορά τη μάσκα της, αναφέρθηκε στη συνάντησή του. Επίσης, περιέγραψε τα συναισθήματά της την πρώτη φορά που είδε το κορίτσι χωρίς μάσκα.
Ήσουν η μόνη φωτογράφος που απαθανάτισε την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα. Μίλησέ μας λίγο γι’ αυτό.
Δεν ήταν αποκλειστικά μία φωτογράφηση, γιατί παράλληλα συνόδευα με τον φακό μου όλη την κινηματογράφηση για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», οπότε τη συνόδευα στα γυρίσματα.
Πώς ήταν η Ιωάννα στα γυρίσματα;
Πολύ συνεργάσιμη και υπομονετική. Δεν συναντήσαμε καμία δυσκολία όλο εκείνο το διάστημα, το οποίο κράτησε μήνες.
Εσύ πώς αισθάνθηκες γι’ αυτή τη…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Fevgato.gr – Google News
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >