Η Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου ανανέωσε σήμερα τη λίστα της κατάταξη, που αφορά στην πρόκριση των αθλητών και αθλητριών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον (15-24/7).
Δέκα αθλητές και αθλήτριες μας είναι εντός της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με βάση την κατάταξη τους, όπως αυτή προέκυψε από τους αγώνες που συμμετείχαν.
Πρόκειται για την Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος (28/32), την Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν (28/32), την Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ (32/32), τη Σταματία Σκαρβέλη στη σφυροβολία (27/32), τον Μιχάλη Αναστασάκη στη σφυροβολία Ανδρών (23/32) και την Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία (26/32).
Εντός πρόκρισης με το σύστημα ράνκινγκ είναι και ο πρωταθλητής του βάδην Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, αλλά και οι πρωταθλήτριες Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου και Έφη Κουρκουτσάκη.
Πολύ κοντά σε πρόκριση βρέθηκαν…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Fevgato.gr – Google News
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >