Μίκης Θεοδωράκης: «Ήξερα για την ύπαρξή του από τότε που ήμουν 12» – Η δήλωση της ανιψιάς του για τον φερόμενο γιο του

Ειδήσεις

Στο t-live μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης (30/9) η ανιψιά του Μίκη Θεοδωράκη και κόρη του Γιάννη Θεοδωράκη, Ασπασία Άννα Θεοδωράκη. Η ίδια αναφέρθηκε στον Νίκο Κουρή, στον άνθρωπο που ισχυρίζεται ότι …

Στο t-live μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης (30/9) η ανιψιά του Μίκη Θεοδωράκη και κόρη του Γιάννη Θεοδωράκη, Ασπασία Άννα Θεοδωράκη. Η ίδια αναφέρθηκε στον Νίκο Κουρή, στον άνθρωπο που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη εκτός γάμου, στον οποίο όμως τελικά απαγορεύτηκε να χρησιμοποιεί το επώνυμο «Θεοδωράκης», μετά τα ασφαλιστικά μέτρα της Μαργαρίτας Θεοδωράκη.

Η ανιψιά του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη επιβεβαίωσε ότι γνώριζε από μικρή ηλικία από τον πατέρα της ότι ο Νίκος Κουρής είναι γιος του παππού της με την οικιακή του βοηθό και αυτό αποδειχθεί από την εξέταση DNA.

Οι δηλώσεις της ανιψιάς του Μίκη Θεοδωράη για τον Νίκο Κουρή

«Ήξερα για την ύπαρξή του από τότε που ήμουν 12 χρονών. Οφείλω να το πω γιατί κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα. Υπήρχε μία φωτογραφία ενός μικρού παιδιού στο σπίτι του πατέρα μου και με πίεση μου είπε ο πατέρας μου ότι είναι ξάδερφός μου, λέγεται Νίκος και όταν μεγαλώσω θα τον γνωρίσω. Όπως και τον γνώρισα.

Το παιδί αυτό πάντα μου έλεγε πως δεν θέλει τίποτα, απλά να γνωρίσει τη βιολογική του οικογένεια, τις ρίζες του. Τον θεωρώ ξάδελφο μου. Θα μπορούσε να λυθεί με ένα τεστ DNA πολύ εύκολα. Τα άλλα παιδιά (τα παιδιά του Μίκη) τι ξέρουν, δεν το γνωρίζω. Επειδή με ρωτάνε πολλοί, εγώ νομίζω ότι είναι γιός του Μίκη. Δεν έχω λόγο να αμφισβητώ τα λόγια του πατέρα μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα…

 Πηγη

Μενού