Connect with us

Media

Η γη της ελιάς: η Βασιλική εξαφανίζεται. Αγωνία για Στάθη και Αρετή.

Οι καταστάσεις στην οικογένεια του Στέφανου γίνονται ακόμα πιο δύσκολες, καθώς η Αρετή δεν βλέπει με καλό μάτι την παραμονή της Μυρτάλης εκεί. Και όπως πάντα αντιδρά άσχημα και ξεσπάει στη Βασιλική. Η κοπέλα όμως φτάνει στα όριά της και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, προκαλώντας νέους τριγμούς. Το εβδομαδιαίο περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ αλλά και την αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Παρτσαλάκη. Τα έχουμε εξασφαλίσει για εσάς και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Η Βασιλική δεν αντέχει άλλο τις προσβολές

O Στέφανος, εκνευρισμένος, συναντάει τον Φίλιππο: «Κοίτα να μαζέψεις τη μάνα σου και να αφήσετε ήσυχη την οικογένειά μου», του λέει και ο Φίλιππος συγκαταβατικός τον διαβεβαιώνει: «Δεν φταίω, κι εγώ θέλω να σταματήσει η ιστορία της βεντέτας».

Στο μεταξύ η Αρετή ύστερα από αρκετές παρατηρήσεις, έχει αρχίσει να φέρεται καλύτερα στη Μυρτάλη. Οταν, όμως, η Βασιλική εκφράσει τη γνώμη της στη μητέρα της, εκείνη της επιτίθεται με τον πιο σκληρό τρόπο: «Κάνε μου τη χάρη που έχεις και άποψη. Κοίτα να κάνεις καμιά δουλειά εδώ μέσα, να με βοηθήσεις, γιατί δεν είσαι ικανή για τίποτα άλλο» της λέει.

Η Βασιλική δεν αντέχει πια τη συμπεριφορά της μάνας της και βαθιά πληγωμένη, μαζεύει λίγα ρούχα και φεύγει, κρυφά, από το σπίτι. Κανείς δεν έχει καταλάβει κάτι και ενώ οι ώρες περνούν, η Βασιλική δεν φαίνεται πουθενά. Ο Στάθης, η Αρετή και ο Στέφανος αρχίζουν να ανησυχούν για την απουσία της Βασιλικής: «Πού είναι τόσες ώρες. Δεν μπορεί, κάτι κακό έχει γίνει. Να πάμε να ψάξουμε για το κορίτσι μας», λέει ο Στάθης στον Στέφανο, ενώ η Μυρτάλη βρίσκει ένα σημείωμά της που εξηγεί γιατί έφυγε από το σπίτι: «Δεν αντέχω άλλο τις προσβολές», λέει μεταξύ άλλων.

Μόλις διαβάζουν το σημείωμα της Βασιλικής, έξαλλος ο Στάθης τα βάζει με την Αρετή για την εξαφάνισή της: «Εσύ φταις. Και σου το είχα πει. Πρόσεχε και μην ξεχωρίζεις τα παιδιά μας. Να εύχεσαι να είναι καλά. Μόνο αυτό σου λέω», της φωνάζει. Η Αρετή όμως φοβάται ότι κάτι κακό μπορεί να έχει συμβεί στην κόρη της.

Η Βασιλική αναστατωμένη, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Αποστόλη, ο οποίος ειδοποιεί αμέσως τον Στάθη: «Ελα, Στάθη, μην ανησυχείς, η Βασιλική είναι καλά και είναι εδώ στο σπίτι μου. Αν θέλεις, μπορείς να έρθεις να τη δεις και να μιλήσετε», του λέει. Αμέσως ο Στάθης παίρνει μαζί του τον Στέφανο, πηγαίνουν στο σπίτι του Αποστόλη και βρίσκουν τη Βασιλική: «Τι έκανες, πήγαμε να τρελαθούμε από την αγωνία μας. Ελα πάμε πίσω στο σπίτι μας και όλα θα διορθωθούν», της λένε και προσπαθούν να πείσουν τη Βασιλική να γυρίσει σπίτι, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Λίγο αργότερα η Βασιλική παρακαλάει τον Στέφανο να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της: «Σε παρακαλώ, θέλω να μιλήσεις στη Μαρίνα, αν μπορεί να με πάρει μαζί της στο ανθοπωλείο να βουλέψω», του λέει αυτός συμφωνεί. Ετσι, αποφασίζει να μεσολαβήσει στη Μαρίνα να πάρει μαζί της την αδελφή του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» «ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ Η ΚΟΡΗ ΚΑΙ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΜΟΥ…»
Τι και αν είναι ένας περήφανος Κρητικός; Ο Γιώργος Παρτσαλάκης τους τελευταίους μήνες είναι (και) ένας δίκαιος Μανιάτης. Ο Λυκούργος Μπράτης. Ο σπουδαίος ηθοποιός μιλά για τον ρόλο που τόσο απολαμβάνει, τις κρυφές σκέψεις εκείνου και το μέλλον που ονειρεύεται…

Oταν ο Αντρέας Γεωργίου σας έκανε πρόταση για τη «Γη της Ελιάς», δυσκολευτήκατε να πείτε το ναι;

«Είπα αμέσως το “ναι” του σεβασμού που έδειξαν προς το πρόσωπό μου στα χρόνια της συνεργασίας μας. Με την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσουν να με σέβονται από άποψη κειμένου-σεναρίου. Δεν θα μπορούσα να είμαι στη σειρά για να είμαι. Τους είπα πως θέλω να βρίσκομαι στη νέα τους δουλειά ουσιαστικά και όχι γιατί υπάρχει χημεία μεταξύ μας».

Ποιος είναι ο Λυκούργος Μπράτης τον οποίο υποδύεστε;

«Σε γενικές γραμμές είναι ένας θετικός ήρωας χαμηλών τόνων. Είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, ο οποίος στο παρελθόν, έπειτα από μια δίκη που πήγε στραβά, η ηθική του του υπέδειξε να μην ασκήσει ξανά τα καθήκοντά του, παρόλο που αποδείχτηκε πως δεν ήταν δικό του το φταίξιμο. Από εκεί και πέρα, έχει σχέσεις με τις οικογένειες της Μάνης που βρίσκονται σε διαμάχη και στηρίζει όποιον μπορεί με τις γνώσεις και τις ικανότητές του. Δεν αντέχει το άδικο. Στηρίζει άτομα Που πιστεύει ότι αδικούνται και ΓΙΟλεμάει για το γενικό καλό».

Είναι ένας άνθρωπος που έχει ψυχή!

«Ακριβώς! Είναι ένας άνθρωπος τρυφερός με ψυχή. Αυτός ο ρόλος Πραγματικά με αφορά, γιατί -Κακά τα ψέματα επηρεάζουμε κόσμο μέσα από τους ρόλους μας. Δίνουμε Γιαραδείγματα».

Θα είναι πιο κοντά στην οικογένεια των Βρεττάκων;

«Με όλους θα τα έχει καλά, είναι η φωνή της λογικής. Δεν θα προσπαθήσει όμως να ισορροπήσει τα πράγματα μεταξύ των οικογενειών. θα είναι με το δίκιο και θα το υπερασπιστεί ανεξάρτητα από το ποιος θα φταίει. Θα προσπαθήσει με τον τρόπο του να φέρει το καλό υπέρ όλων και όχι για το συμφέρον κάποιων».

Υπάρχει περίπτωση να κρύβει κάτι ο Λυκούργος, γιατί μην ξεχνάμε πως το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, της οποίας οι ήρωες έχουν πάντα κρυφές σκέψεις…

«Δεν γράφει η Βάνα Δημητρίου έτσι, αλλά οι άνθρωποι τις ζωές τους, μόνοι τους. Εν δυνάμει, είμαστε όλοι, όλα. Κάτω από συνθήκες ένας άνθρωπος μπορεί από το καλύτερο πλάσμα του κόσμου να μεταμορφωθεί σε ένα τέρας. Κατά συνέπεια, όλα τα έχουμε μέσα μας, άρα αν και στον Λυκούργο προκύψει κάτι που θα ρημάξει τη ζωή του, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει. Εδώ είμαστε και θα δούμε τις σκοτεινές πτυχές του ήρωά μου, αν υπάρχουν».

Μαθαίνουμε ωστόσο πως ο Λυκούργος θα έχει κάποιο ερωτικό παρελθόν!

«Ηταν παντρεμένος με μια κυρία που δημιούργησε εξωσυζυγική σχέση με κάποιον άλλον άντρα. με αποτέλεσμα να χωρίσουν φυσικά. Μαζ της απέκτησε όμως και μια κόρη, η οποία τώρα ζει στο εξωτερικό και έχει κάποια μπερδέματα. Από αυτό το δεδομένο ξεκινάμε να παρακολουθούμε τη ζωή του Λυκούργου Μπράτη».

Με τη Χάιδω, που έχασε τον άντρα και την κόρη της, έχει γίνει γνωστό επίσης πως θα έρθουν κοντά!

«Είναι όντως κοντά αυτοί οι δύο ήρωες, όμως δεν γνωρίζω πώς θα εξελιχτεί η σχέση τους», Την κόρη του Λυκούργου θα τη δούμε; «Βεβαίως και θα τη δούμε. Ερχεται από το εξωτερικό με το παιδί της, καθώς έχει κάποια προβλήματα με τον σύζυγό της. Ο πατέρας θα είναι εκεί. βρόχος. Και αυτό το κομμάτι του ρόλου έχει ενδιαφέρον για μένα, διότι και τον ρόλο του πατέρα τον κουβαλάω μέσα μου με αγάπη».

θα βγουν όπλα στη Μάνη του… Γεωργίου;

«Ναι, θα βγουν, αλλά δεν γίνεται να σας Πω την ιστορία τώρα. Δεν είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς αυτό δεδομένης της ιστορίας που εξελίσσεται σε αυτό το μέρος».

Θέατρο θα κάνετε φέτος; Ετοιμάζετε κάτι άλλο;

«Επί χρόνια δούλευα στο θέατρο και παράλληλα έκανα τις σειρές στην Κύπρο και όλο αυτό ήταν εξαντλητικό. Μην ξεχνάτε πως είμαι 70 ετών Πλέον και δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω παράλληλα πράγματα. Μόλις τελειώσει η σειρά με το καλό, έχω αποφασίσει να μην κάνω ξανά τηλεόραση, οτιδήποτε και αν είναι αυτό. Αν έχω την υγειά μου, θα ασχοληθώ με το θέατρο και μετά βλέπουμε. Μπορεί να πάω στη πατρίδα μου, την Κρήτη, να εγκατασταθώ για πάντα, το σκέφτομαι Πολύ σοβαρά. Αυτό το σχέδιο όμως δεν είναι κοντινό, αν είμαι καλά, θα το τραβήξω…».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο Google News

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Fevgato.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Media