Επιτέλους – Εκδίδεται αύριο στην Ελλάδα ο σύντροφος της “τσιμεντωμένης” Μόνικας

Ειδήσεις

Στην έκδοση του 39χρονου Ρουμάνου, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της 42χρονης Μόνικας που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία, στην αυλή του σπιτιού του, θα προχωρήσουν την Πέμπτη οι ολλανδικές…

Στην έκδοση του 39χρονου Ρουμάνου, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της 42χρονης Μόνικας που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία, στην αυλή του σπιτιού του, θα προχωρήσουν την Πέμπτη οι ολλανδικές αρχές.

Σύμφωνα με ανάρτηση του συνηγόρου του Βασίλη Νουλέζα «εκδίδεται την Πέμπτη 30/9 στην Ελλάδα ο εκζητούμενος με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης Ρουμάνος …. για την δολοφονία της 42χρονης συντρόφου του που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού τους στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας που κρατείται μετά την παράδοσή του στις Φυλακές του Άμστερνταμ όπως ανακοίνωσαν σήμερα  οι Ολλανδικές Αρχές».

Όπως επίσης ανέφερε ο συνήγορός του ο 39χρονος «είναι έτοιμος να απολογηθεί και να συμβάλλει στην αποκάλυψη της αλήθειας ώστε να βρεθεί ο ένοχος της φρικτής αυτής πράξης  Ας έχουμε υπομονή όλοι μας. Ο εντολέας μου δηλώνει αθώος».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα…

 Πηγη

Μενού