Εντονη διαμάχη για την ιταλική και την ελληνική κουζίνα αναμεσα στον Gino D’Acampo και τον Γκόρντον Ράμσεϊ..

ΔιάφοραΚόσμος

Οι δυο σεφ εχουν ταξιδεψει προφανως στην Ελλαδα και εχουν δοκιμασει την ελληνικη κουζινα ωστοσο δεν αργησε να δημιουργηθου αντιφασεις μεταξυ τους περι κουζινας ..

Γκόρντον Ράμσεϊ προτιμά την ελληνική κουζίνα και τη θεωρεί καλύτερη από την ιταλική, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Ιταλού σεφ Gino D’Acampo και να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, το πρόσφατο επεισόδιο «Gordon, Gino & Fred Go Greek» του ITV πυροδότησε την έντονη διαμάχη για την ιταλική και την ελληνική κουζίνα.

Οι τρεις σεφ Γκόρντον, Gino και Fred Sirieix ταξίδευαν στην Ελλάδα και επισκέφτηκαν μερικά διάσημα νησιά, προκειμένου να αναζητήσουν το καλύτερο φαγητό.

Οι τρεις σεφ έκαναν- μεταξύ άλλων- στάση σε Κρήτη, Σαντορίνη και Μύκονο. Τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν γίνει στην Αθήνα και διάφορα ελληνικά νησιά για την ανάδειξη της κουλτούρας της χώρας μας.

Ο Gino D’Acampo εξοργίστηκε με τον Γκόρντον Ράμσεϊ, ο οποίος δήλωσε πως η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την ιταλική.

Ο λόγος που ο Γκόρντον Ράμσεϊ προτιμά την ελληνική από την ιταλική κουζίνα

Ο Γκόρντον ακούγεται να λέει πως θεωρεί την ελληνική κουζίνα καλύτερη από την ιταλική, ενώ κάθονται σε ένα πολυτελές σκάφος. «Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά», απάντησε ο Gino D’Acampo, αναζητώντας τη στήριξη του Γάλλου Fred Sirieix, ο οποίος συμφώνησε τελικά με τον Ράμσεϊ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως οι άνθρωποι στην Ελλάδα ζουν περισσότερο και με καλύτερη υγεία, ως αποτέλεσμα της τοπικής κουζίνας τους.

«Η ιταλική διατροφή είναι από τις διασημότερες παγκοσμίως», υπογράμμισε ο Gino, με τον Ράμσεϊ να απαντάει «στην Ελλάδα ζουν περισσότερο» και το θέμα να κλείνει εκεί

Μενού