Δείτε τον νικητή της ατομικής ασυλίας

Ειδήσεις


Survivor Spoiler 20/6: Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος.
Λίγες μέρες έμειναν να ρίξει αυλαία το survivor καθώς από χθες (19/6) το παιχνίδι έγινε ατομικό. Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο αγώνισμα μετά τη «διάλυση» της κόκκινης και της μπλε ομάδας, παίρνοντας μαζί του τρεις παίκτες για να απολαύσουν το πλούσιο έπαθλο.
Νέα εβδομάδα όμως ξεκινά από σήμερα και οι παίκτες θα διεκδικήσουν τις τρεις ατομικές ασυλίες, ώστε να φτάσουν μέχρι την ημέρα του τελικού. Βλέπουμε στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου πως οι εντάσεις δεν σταματούν ποτέ στην παραλία, με τη Σταυρούλα να τα βάζει με τους υπόλοιπους παίκτες και τον Άρη, αλλά και τον Σπύρο να εξοργίζει (ξανά) τον Σοϊλέδη στο συμβούλιο του νησιού.
Πριν, από όλα αυτά, θα δούμε τους επτά παίκτες να…

 Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Fevgato.gr – Google NewsΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο >

Ειδήσεις

«Λες και ο Ανέστης είχε μείνει για πάντα εκεί, στην τραγωδία των Τεμπών…» Ήταν κλειστός χαρακτήρας και σπάνια μιλούσε

«Λες και ο Ανέστης είχε μείνει για πάντα εκεί, στην τραγωδία των Τεμπών…» Ήταν κλειστός χαρακτήρας και σπάνια μιλούσε Μετά τα αλλεπάλληλα χειρουργεία και…
Ειδήσεις

Ακίνητα: Πιλοτές – νάρκες στις μεταβιβάσεις – Οικονομικός Ταχυδρόμος

«Μπλόκο» σε χιλιάδες μεταβιβάσεις ακινήτων προκαλούν χώροι στάθμευσης στις πιλοτές πολυκατοικιών. Πρόκειται για θέσεις στάθμευσης οι οποίες είχαν συσταθεί ως ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες στον…
Μενού