Την άνοιξη και το καλοκαίρι τα ρούχα μικραίνουν, λεπταίνουν και αποκαλύπτουν όλα όσα δεν θέλουμε στη σιλουέτα μας.
Οσο κι αν η λέξη υδατάνθρακες «τρομοκρατεί», δεν είναι λόγος να απομακρύνουμε πάντως τα φρούτα από το διαιτολόγιό μας.
Είναι πλούσια σε φυσικά σάκχαρα, υγιεινά και αντιοξειδωτικά συστατικά, χαμηλά σε θερμίδες και αντιφλεγμονώδη. Η φλεγμονή αυξάνει την εναπόθεση λίπους στο σώμα, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς και τα φρούτα ως αντιφλεγμονώδη τρόφιμα, καίνε το λίπος στη δύσκολη αυτή περιοχή. Αποφύγετε τα επεξεργασμένα και αποξηραμένα φρούτα και επενδύστε λοιπόν στα ακόλουθα, στη φυσική τους μορφή: ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ
Η κατανάλωση μισού φρέσκου γκρέιπφρουτ πριν από τα γεύματα συσχετίστηκε με σημαντική απώλεια βάρους, κατά μέσο όρο 3,5 κιλά σε 12 εβδομάδες σύμφωνα με το Journal of Medicinal Food. Το μισό…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις εδώ: Fevgato.gr – Google News
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >